Onbezorgd ondernemen

Ook je financiële administratie volledig up to date hebben, weloverwogen keuzes maken en optimaal profiteren van (maar ook voldoen aan) de continue wijzigende regelgeving? Wij helpen je van A tot Z met het opzetten en inrichten van de financiële kant van jouw onderneming.

1.

Eerst kennismaken

Graag maken we kennis met je, je onderneming en je doelen, kansen en uitdagingen. Natuurlijk in een persoonlijk gesprek, zodat je weet wie je gaat ontzorgen en je een uitgebreide toelichting en uitleg krijgt over onze werkwijze. Als jouw eigen Personal Assistent helpen wij je graag bij het opzetten en/of digitaliseren van jouw financiële processen. Wij kunnen u ondersteunen bij het digitaal declareren en administreren, online jaarrekeningen en directe koppelingen met de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel en banken.

2.

Eenvoudig aanleveren van alle administratie

Digitaliseren waar mogelijk, waarbij persoonlijke contact steeds de boventoon blijft voeren is voor ons de norm. Wij omarmen de digitale wereld en de mogelijkheden, maar laten de ondernemer hier niet zomaar in los. Persoonlijke communicatie met jou als ondernemer, directeur of controller staat bij ons voorop.

Je facturen email je door, je maakt foto’s van de bonnetjes via je eigen APP en de bankmutaties worden dagelijks voor je opgehaald. Stap voor stap en hand in hand nemen we je mee in dit proces.

3.

Rapportages en analyses zoals het hoort

Bij ons kun je je jaarrekening en managementrapportages online bekijken. Je vindt er je cijfers met toelichtingen op een duidelijke manier beschreven, maar ook meteen met de mogelijkheid om op de onderliggende facturen en bonnen direct interactief in te zoomen.

Niet alleen de jaarrekening, maar ook tussentijdse cijfers, begrotingen, voortschrijdende prognoses worden niet meer opgesteld in Excel, maar zijn direct beschikbaar. De prognoses passen zich aan met de gerealiseerde periodes; facturen kunnen direct worden bekeken in de rapportages en stuurinformatie voor een directie- of managementteamoverleg is in een handomdraai beschikbaar.

4.

De contactmomenten, het klankborden en sparren met jouw eigen Personal Assistent

De financiële administratie, jaarrekening en prognoses zijn de basis voor het uitstippelen van jouw financiële en fiscale planning.

Wij inventariseren de huidige situatie, waarna wij de mogelijkheden en middelen bepalen om de gewenste situatie te bereiken. Met actuele kennis, een scherpe blik, klare taal en met onze vaardigheden willen wij jouw vragen oplossen, maar ook de vragen aan je stellen om optimaal de kansen en mogelijkheden aan te grijpen en hierop in te spelen.

5.

Jouw aangiften, deponeringen en kredietrapportages op tijd verzorgd

Je kan er van op aan dat je aangiften keurig op tijd bij de Belastingdienst liggen, natuurlijk heb je ze zelf eerst gezien voordat ze zijn ingediend.

We verzorgen waar nodig de verplichte deponering van de jaarcijfers bij de Kamer van Koophandel en spreken dezelfde digitale taal als de Nederlandse banken. Je krijgt zelfs korting op je afsluitprovisie van je financiering door het digitaal indienen van je jaarcijfers / financieringsaanvraag.

Veelgestelde vragen

Je kunt gewoon contact met ons opnemen, maar hier alvast wat antwoorden op de meest gestelde vragen

Is overstappen van accountant eenvoudig?

Wil je overstappen van accountant of van administratiekantoor? Wij verwelkomen je graag en zorgen ervoor dat de overgang naar ons kantoor soepel zal verlopen. Stap voor stap en hand in hand nemen we je mee in dit proces. Natuurlijk zorgen we dat de essentiële zaken direct staan, zodat je binnen no time je facturen vanuit je eigen omgeving kunt versturen.

Graag maken wij graag een afspraak om nader kennis te maken om zo onze dienstverlening optimaal op je af te stemmen.

Waarin verschillen jullie met een traditioneel accountantskantoor?

Als je ons kantoor bezoekt merk je het al: we zijn anders dan anderen. Geen afstand, jij wilt met ons samenwerken en wij met jou. Graag nemen wij de tijd om elkaar goed te leren kennen en zo de basis te leggen voor een goede en gelijkwaardige relatie. Wij inventariseren jouw financiële plannen en huidige situatie zodat wij samen kunnen bepalen op welke wijze wij jou het beste en meest effectief kunnen ondersteunen.

Wij zijn van mening dat je een ondernemer pas echt effectief kunt voorzien van financiële management-informatie door ze hierin persoonlijk en betrokken te begeleiden en te adviseren.

Werken jullie op uurbasis of met vaste prijzen?

Wij werken alleen en uitsluitend met vaste prijzen. Door de kennis en ervaring, de fase van de onderneming en dit gecombineerd met de steeds meer geautomatiseerde verwerkingsmogelijkheden, weten wij wat de tijdsbesteding per onderneming in grove schatting kan en mag zijn. Op basis van het kennismakingsgesprek vertalen we dit in een vaste prijs per boekjaar. Geen verassingen achteraf, maar heldere, duidelijke en snelle communicatie op voorhand.

Komt de groei van je onderneming in een versnelling, kies je voor een overname of kies je toch voor een herstructurering. Geen probleem, op voorhand nemen we additioneel werk met je door.

Koppelen jullie ook mijn webshop of CRM met de financiële administratie?

Er kunnen ontzettend veel pakketten worden gekoppeld worden met de financiële administratie. Wij helpen je graag om zo efficiënt mogelijk te werken. Mocht in een uitzonderlijk geval de koppeling niet te maken zijn, dan kijken we met je mee naar oplossing om de efficiency zoveel mogelijk ten goede te komen. Net iets verder kijken.

Onder de indruk van onze werkwijze?
Onze financiële adviseurs staan tot jouw beschikking.

Plan vandaag nog een afspraak met jouw toekomstige financieel adviseur.

BVL & Co accountants en adviseurs

De Personal Assistent voor jouw financiële huishouding

BVL & Co accountants en adviseurs
Randstad 21-35, Almere
(036 - 5359476)

Keizersgracht 482, Amsterdam
(020 - 3014025)

Traverse 3, 3905 NL Veenendaal
(0318 - 781010)

info@bvlenco.nl