BVL & Co – Vaste prijs voor vaste werkzaamheden

door | 6 juni 2020

Niet alleen een nagenoeg onomkeerbare trend binnen de accountancy, maar ook iets waar wij als BVL & Co accountants en adviseurs voor staan.

Het oude businessmodel

Het berekenen op uurbasis van commodity-dienstverlening, om zodoende je eigen inefficiency maar door de klant te laten betalen, behoorde al niet tot het meest chique businessmodel. Nog steeds zijn er kantoren die hier een groot deel van haar “trouwe” klanten mee verrassen. Dat vinden wij niet meer van deze tijd!

Onze aanpak

BVL & Co accountants en adviseurs, met onder andere diverse vestigingen in Almere, Veenendaal en Amsterdam, gebruikt al jaren de aanpak om voor vaste werkzaamheden vaste tarieven te berekenen. Met heldere pakketten, afspraken en verwachtingen (van elkaar) wordt de basis gelegd voor een langdurige en prettige vertrouwensrelatie.

Niet alleen ons eigen kantoororganisatie is hierdoor zeer efficiënt ingericht, wij helpen ook onze klanten om altijd grip en controle op hun administratie te hebben. Lever je je administratie niet of (steeds) te laat in? We zitten je achter je broek aan met pushberichten in je eigen administratie-APP. Een win-win voor beide partijen!

Van boekhouden naar advies

De gesprekken met onze klanten gaan dan ook niet meer over ontbrekende bonnen, niet sluitende bankrekeningen en bekende vraagpostenlijstjes, maar verschuiven naar waar ze over horen te gaan: analyse en toekomst!

Jouw eigen controller

Het gaat bij de vaste tarieven veelal om online-boekhouden, online-managementoverzichten en online-aangifte. Alles digitaal, maar nog steeds wordt een hoop van jou als klant verwacht aan werk. Wij bieden behalve de technische oplossing van het geheel digitaal werken, ook de administrateur, controller of finance manager. Gewoon van vlees en bloed, maar ook met een fixed fee waardoor wij zowel onszelf als de klant scherp houden bij het efficiënt werken.

Hulp nodig?

Interesse om toch maar eens te klankborden of wat BVL & Co accountants voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op: info@bvlenco.nl of bel 036 – 535 94 76.